loading

Simpozij 2024

Simpozij 2024

Ministarstvo unutarnjih poslova i HCR-Centar za testiranje, razvoj i obuku pozivaju vas na jubilarni 20. međunarodni simpozij „Protuminsko djelovanje 2024.“, koji će se održati od 09. do 11. travnja 2024. godine, u hotelu Croatia u Cavtatu. Simpozij se i ove godine organizira pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora. 

Kao i prethodnih 19 godina, namjera nam je, kroz prezentacije domaćih i inozemnih znanstvenih i stručnih radova iz područja protuminskog djelovanja, prikazati najnovija znanstveno-teorijska i praktična dostignuća, ukazati na probleme te ponuditi održiva rješenja s posebnim naglaskom na ratna zbivanja u Ukrajini.

Ove godine naglasak smo stavili i žene u razminiranju, utjecaju protuminskog djelovanja na okoliš, ali i na značajnu ulogu koji psi za detekciju imaju u humanitarnom razminiranju..

Sudionici će imati prilike razmjenjivati iskustva, razmatrati rješenja tehničkih i upravljačkih problema te dobiti uvid u najnovije tehnologije, opremu i dostupne metode, dok će izlaganje i prezentacija opreme i ove godine biti prilika za predstavljanje i oglašavanje tvrtki izlagača i njihovih proizvoda, odnosno prilika za sklapanje novih poslova.

Registrirajte se već danas i rezervirajte svoj smještaj u hotelu Croatia koristeći promokod CTRO2024

Ukoliko želite biti govornik na nekom od naših panela, ljubazno molimo da nam do dolje navedenih rokova dostavite vaše radove.

Napominjemo da su ROKOVI za dostavu radova:

05. VELJAČE 2024. – predaja sažetaka
20. VELJAČE 2024. – predaja završnog rada

Radujemo se vašem dolasku!

 

 

 

Službeni poziv sa svim relevantnim informacijama o simpoziju, poslat ćemo naknadno.