Pozivamo sve pirotehničare i sve ostale kolege iz protuminskog sustava da se uključe u projekt pod nazivom „Druga karijera“ koji za cilj ima daljnji razvoj vaših znanja i vještina koje ste stekli višegodišnjim radom na poslovima protuminskog djelovanja u Republici Hrvatskoj.

Kao što vam je poznato, poslovi protuminskog djelovanja u Republici Hrvatskoj bliže se kraju, prijedlogom Nacionalnog programa predviđen rok završetka je ožujak 2026. godine i za očekivati je da će do tog roka većina poslova biti završena.

S tim u vezi, želja nam je na jednom mjestu objediniti podatke o svim zainteresiranim pirotehničarima za razvoj druge karijere kroz stečena znanja i vještine. Temeljem tih podataka izradili bismo bazu kapaciteta koja bi bila osnova za prezentiranje vaših usluga na svjetskom tržištu, a sve na osnovu vaših želja, znanja, kompetencija i višegodišnjeg iskustva.

Upitnik koji možete popuniti niže na stranici namijenjen je svim aktivnim djelatnicima u sustavu protuminskog djelovanja, onima koji su otišli u zasluženu mirovinu te svim drugim zainteresiranima koji imaju želju za nastavak karijere u protuminskom djelovanju.

Napominjemo da je Upitnik informativnog karaktera i ne predstavlja nikakvu obavezu.

Popunjeni upitnik možete dostaviti elektroničkom poštom na email: ctro@ctro.hr ili poštom na adresu HCR CTRO, Sortina 1d, 10 000 Zagreb, a za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 01 650 0020.