17. međunarodni simpozij „Protuminsko djelovanje 2021.“, održat će se u periodu od 16. do 18.    lipnja 2021. godine u hotelu Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort u Novom Vinodolskom.

Kao i prethodnih godina, kroz prezentacije domaćih i inozemnih znanstvenih i stručnih radova iz    područja protuminskog djelovanja, prikazat ćemo najnovija znanstveno-teorijska i praktična dostignuća, ukazati na probleme te ponuditi održiva rješenja, kroz sljedeće teme:

  • Modeli uspostave sustava protuminskog djelovanja
  • Upravljanje kvalitetom u protuminskom djelovanju
  • Primjena suvremenih tehnologija u protuminskom djelovanju
  • Učinci protuminskog djelovanja na razvoj gospodarske,

Sudionici će imati prilike razmjenjivati iskustva, razmatrati rješenja tehničkih i upravljačkih problema te dobiti uvid u najnovije tehnologije, opremu i dostupne metode, dok će izlaganje i prezentacija opreme i ove godine biti prilika za predstavljanje i oglašavanje tvrtki izlagača i njihovih proizvoda, odnosno prilika za sklapanje novih poslova.

Simpozij organizira HCR-Centar za testiranje, razvoj i obuku u suradnji s Organizacijom za europsku sigurnost i suradnju (OSCE – Koordinator projekata u Ukrajini), a pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog Sabora.

CIJENA KOTIZACIJE 2.250,00 kn

              Upute za plaćanje kotizacije

NACRT PROGRAMA

 

REZERVACIJA SMJEŠTAJA: APARTMANI / HOTEL

 

Obrazac za prijavu

    PrezentacijaDaNe

    Sljedeća vijest