English VersionHrvatska Verzija

Protuminsko djelovanje 2020 - 1-3. rujna, Zagreb

on 05 Lipanj 2020

17. međunarodni simpozij „Protuminsko djelovanje 2020.“ održat će se u periodu od 1.-3. rujna 2020. u hotelu International u Zagrebu.

Nastavno na još uvijek aktualnu globalnu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, sukladno kojoj je potrebno pridržavati se preporuka Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske,  Organizacijski odbor Simpozija odlučio je da se konferencija održi u prvom tjednu rujna i to u glavnom gradu, kako bi svim sudionicima i partnerima omogućili što lakši i sigurniji boravak.

Ovo je ujedno i prvo jesensko izdanje Simpozija, koje sadržajno i programski ostaje jednako uzbudljivo i sadržajno.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu u Zagrebu!

Sve detaljne informacije vezane uz prijave, program, smještaj i sl. pratite na našim web stranicama www.ctro.hr

Simpozij zajedno organiziraju Ministarstvo unutarnjih poslova i HCR-Centar za testiranje, razvoj i obuku u suradnji s  Organizacijom za europsku sigurnost i suradnju (OSCE - Koordinator projekata u Ukrajini i Ured programa u Dušanbeu).

Dokumenti za preuzimanje i prijavnica:

Smještaj sudionika predviđen je u hotelu Inrternational po cijeni polupansiona od 75 EUR za jednokrevetnu sobu i 95 EUR za dvokrevetnu sobu. Link za rezervaciju smještaja uz promo kod: CTRO20

Online Prijavnica

Required *

 

HCR-CTRO prikuplja osobne podatke u svrhu obrade prijava za simpozij. Vaše osobne podatke nećemo davati trećim osobama bez vašeg pristanka. Slanjem ove prijave prihvaćate ovdje navedene uvjete.