English VersionHrvatska Verzija

Simpozij pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH

on 29 Veljača 2016

Velika nam je čast obavijestiti vas da je predsjednica Republike Hrvatske, gđa Kolinda Grabar Kitarović, sa zadovoljstvom prihvatila pokroviteljstvo 13. međunarodnog simpozija i sajma opreme „Protuminsko djelovanje 2016.“ U svom dopisu predsjednica je navela kako smatra da je za Republiku Hrvatsku održavanje ovakvih međunarodnih skupova bitno, kako zbog predstavljanja postignutih uspjeha u razminiranju velikih područja Republike Hrvatske, tako i radi predstavljanja hrvatskog sustava protuminskog djelovanja u cilju jačanja izvoza hrvatskih proizvoda i znanja.

Iskazana potpora Predsjednice u obliku pokroviteljstva, predstavlja priznanje simpoziju kao iznimno značajnom međunarodnom događaju organiziranom u Hrvatskoj od strane Vladinog ureda za razminiranje, HCR-a i HCR-CTRO-a. Upravo je hrvatski sustav protuminskog djelovanja među najboljima u svijetu. Poruka Predsjednice dodatni je poticaj za organiziranje najvećeg i  najbrojnijeg skupa do sada.

Prijave za sudjelovanje na simpoziju, kao i organiziranje i koordinranje svih potrebnih aktivnosti oko njegova održavanja, u punom su tijeku.